Jan Thranholm, Træner og Leder
17. august 2020 kl. 23:55
U11, U12 og U14

Søndag 16/8 var den første store kampdag for BK Vest’s ungdom.

Vi startede kl 10:00, hvor U11 spillede mod BSF, og selvom det var tidligt var der allerede meget varmt,
men det var ikke at så på spillet.
Drengene gik til den og vandt kampen 6-3 efter 1-1 ved halvleg.
Målscorer og assist fordelte sig som følgende.
Gabriel 2 mål og 1 assist
Igor klarede det samme
Marcus scorede 1 mål og det sidste mål stod modstanderne for.
Som noget nyt skulle spillerne selv vælge kampens spiller og det blev fortjent Gabriel.
Rigtig flot debut i drengenes første rigtige 8-mands kamp.

Næste kamp var kl 13:00 hvor U12 mødte Hjorten IF, og det blev en rigtig målrig affære som
modstanderne vandt med 9-6 efter 4-2 ved halvleg.
Vi startede rigtigt fint og kom hurtigt foran med 2-0, men så havde Hjorten et hemmeligt våben med deres
nr 13, som var rigtig god og næsten et hoved større end vores største spiller Erdem, og var den største
årsag til at de kom til at føre 4-2 ved pausen.
Efter pausen blev Erdem sat til at følge Hjortens nr 13 og så blev der sat en effektiv stopper for deres
scoringer, men vi var i den periode ikke selv i stand til at score.
Efter drikkepausen i midten af anden halvleg scorede Hjorten yderligere 2 mål og kom foran 7-2, men så
havde de tilsyneladende brugt alle deres kræfter, mens der fortsat var noget tilbage i vores drenge og i
løbet af de næste 10 minutter kom vi op på 6-8 indtil Hjorten kort før tid scorede til slutresultatet 6-9.
Så det endte med at være en rigtig flot indsats, der let kunne have endt med en sejr til Vest, hvis vi havde
været lidt mere koncentreret i starten af kampen.
Vores målscorer var Wiktor med 3 mål og Dyel, Ahad og Erdem.
Spillerne valgte fortjent Erdem til kampens spiller

Sidste ungdomskamp denne søndag var U14’s kamp, der startede 14:30 og var mod Himmelev-Veddelev.
Her stod det hurtigt klart at vores modstandere var vandt til at spille på et noget højere niveau en vores,
men vi kæmpede flot og var kun bagud med 1-2 ved halvleg, hvor Victor præsterede flot i målet med flere
pragredninger heriblandt et straffespark.
I anden halvleg kunne vi ikke helt stå distancen og endte med at tabe 1-5 efter en rigtig godkendt indsats
mod et bedre hold.
Vores enlige mål blev scoret af Pedro, der tog en spurter nede fra egen banehalvdel og løb op at scorede
kort før pausen.
Det var ved at blive til yderligere et par mål af samme karakter i anden halvleg, men her var heldet ikke
med Pedro.
Victor stod også en brandkamp i anden halvleg indtil han i slutningen af anden halvleg måtte lade sig
udskifte, da han var blevet sparket ned af en af modstanderne (forhåbentlig ikke med vilje)
Også her skulle spillerne vælge kampen spiller og valget faldt næsten enstemmigt på Victor, hvilket var