Martin Henriksen, Træner
24. juni 2019 kl. 21:40
U12 Drenge 2 8-mands (07) Forår, Pulje 4

Spænding til det sidste
Med to kampe tilbage af turneringen var der stadig lagt op til en spændende afslutning. Men på ejendommelig vis, så spiller vores nærmeste konkurrenter uafgjort i ugen op til vores sidste hjemmekamp, hvilket betyder at en sejr vil sikre os titlen som række vinder.

BK Vest - Glostrup (6-1)
Drengene havde ikke brug for at få genopfrisket vigtigheden af kampen, hvilket dog også gav lidt nerver inden kampstart.
Efter 5 min spil får vi et straffespark, som Ardi udnytter. Kun 5 minutter efter kommer vi på 2-0 og det ligner en sikker sejr. Der skal dog kun gå 5 minutter mere og Glostrup reducerer til 2-1, som vi lige skal fordøje. Her er det at drengenes holdånd og opbakning kommer til sin rette og vi får scoret 2 mål til, så vi kan gå til pause med en føring på 4-1.
Anden halvleg skal reelt set bare køres hjem og på trods af en del chancer på hjørnespark bliver det “kun” til 2 mål af Daniel, som bringer ham op på 4 scoringer i kampen og efterfølgende giver ham kampen spiller bamse.
Kampen slutter med en 6-1 sejr og drengene kan kalde sig vindere af række 2 i første forsøg !

Ved et tilfælde var der arrangeret fælles spisning efter kampen, som nu kunne blive til en fejring som række vindere.

Herstedøster - BK Vest (4-2)

Sidste kamp og det drengene kunne motiveres med var at kunne kalde sig ubesejret.
Desværre var vi oppe imod et godt spillende hold, så det blev til et nederlag i sidste kamp.

Kampen bølger en del frem og tilbage de første 20 min, men modstanderen får 2 mål inden pausen.
Anden halvleg er knapt nok sat igang før de igen scorer til føring på 3-0. Her er jeg sgu bekymret for om vi skal gå på sommerferie med en ordentlig sæk..
Men drengene finder de sidste reserver og på 2 mål inden for 5 minutter står den pludselig “kun” 3-2 med omkring 15 minutter igen, hvilket tydeligt ryster Herstedøster. I løbet af den sidste del af kampen bliver Victor også skadet, så vi må bytte målmand.

Med 10 minutter igen får de scoret til 4-2, som bliver kampens resultat.