image
Martin Henriksen
01. september 2018 kl. 23:07
U12 Drenge 3, 8-mands (07) Pulje 3

Efterårsturnering for U12 BLÅ blev skudt i gang med 3 kampe på en uge. Uden ret meget træning og med kun en enkelt træningskamp måtte vi sætte lid til, at drengene kunne falde tilbage på deres sammenspil fra før sommerferien og så klare os igennem kampene på dette og gejst. Hvilket viste sig at blive ubegrundet bekymringer...

Første kamp var mod Gladsaxe-Hero. På trods af massivt spilovertag kom vi bagud 0-1 og formåede lige akkurat at få udlignet inden pausen.

Efter pausen kom modstandere ud i en 4-2-1 opstilling og havde vist indstillet sig på, at uafgjort kunne de leve med. Det var vores drenge dog ligeglade med og fik scoret både på hjørnespark, langskud og gennemspillet angreb. Slut facit blev 8-1 (fortjent) til os.

Anden kamp (og første hjemmekamp) var mod Glostrup.   Denne måtte klares med hjælp på sidelinjen, da “chef træneren” måtte melde afbud. Om det var på grund af dette, at drengene startede som lyn og torden eller ej skal være usagt, men faktum var at Glostrup blev spillet ud af banen i første halvleg, hvor vi var foran med 5-1. Anden halvleg blev mere rolig, så slut resultatet endte på 6-2.

Tredje kamp var endnu en midtugekamp. Denne gang i Herlev mod Hjorten IF.

Denne viste sig at blive en noget mere jævnbyrdig kamp, dog med en mindre overvægt til os i første halvleg. Så halvlegsstilling på 2-1 (til os) var egentlig ganske fair i forhold til spil og chancer.

Kort inde i anden halvleg bragte vi os yderligere foran og på dette tidspunkt lignede vi en klar (og fortjent) vinder af kampen.

Men på nogle dumme fejl og god indstilling fra Hjorten fik de både reduceret og udlignet, hvilket gav en noget nervøs stemning.

Både blandt drengene, men i den grad også på sidelinjen blandt de fremmødte forældre. Her skal det lige nævnes, at der igen var en flot opbakning til drengene fra de fremmødte forældre. To minutter før slutfløjt forsøgte en af deres spillere sig langt udefra og på et brag af et langskud blev der scoret til slut resultat 4-3 til modstanderen. Et ærgerligt resultat set over hele kampen, hvor holdet som minimum havde fortjent uafgjort.