Martin Henriksen, træner U13 Blå, BK Vest
07. september 2019 kl. 21:22
U13 Drenge 8-mands 2 (07) Efterår • Pulje 4

Køge - BK Vest (3-5)

Første kamp i efterårssæsonen skulle spilles en torsdag aften i Køge. Mod en modstander vi aldrig har mødt før og med vores anfører (Emre) skadet. Som noget nyt havde jeg valgt at prøve formationen 3-2-2. Ideen var at være solide defensivt og holde spillet kompakt, hvilket lykkedes rimelig godt. Kampen startede meget lige, men omkring halvvejs i første halvleg kommer der hul på bylden ved en scoring fra Daniel. Selvom Køge før udlignet, så scorer vi 2 mål mere og kan gå til pause foran 3-1. Vi starter anden halvleg stærkt og scorer til 4-1 efter 2 min og igen til 5-1 efter 10 min og så bliver cruise control slået til. Køge reducerer dog med 15 min tilbage og spændingen bliver stor, da de får et straffe kort efter. Dette snupper Victor dog og selvom de får et trøstemål sidst i kampen ender vi fortjent som vindere med 5-3.

Oliver bliver kampens spiller efter 1 mål og 3 assist, men der var andre om buddet. Blandt andet Victor med et reddet straffespark og andre gode indgreb, Navid som fuldstændig lukker deres angriber ned.

BK Vest - Brøndby Strand (8-0)

Dagens modstandere havde spillet i række 4 i foråret og stillede op med et ret blandet hold aldersmæssigt (og brugte så også 12 spillere, hvilket er 1 mere end tilladt ?!). Vi har også tidligere haft en træningskamp imod dem, så jeg var relativt fortrøstningsfuld om hvad vi var oppe imod. Derfor startede vi også i vores normale formation.

Som sædvanligt er vi langsomme startere, men presser dog modstanderen helt i bund og alt spillet foregår på deres banehalvdel. Vi får sendt et par skud afsted og brændt et straffespark, mens deres klart bedste mand, målmanden, holder målet rent de første 20 min.
Men herefter laver vi 2 hurtige scoringer, så vi kan gå til pause (fortjent) foran 2-0.

I anden halvleg går Brøndby Strand i opløsning og det bliver nu kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Både Oliver og Jayson får lavet hver 2 mål og vi ender på 8-0 som resultat.

Kampens spiller bliver Andreas, som spiller solidt og laver meget få/små fejl kampen igennem.

BK Vest - Albertslund (5-1)

Sidst vi mødte Albertslund var deres “taktik” at losse bolden langt og håbe at det resulterede i noget. Jeg havde en formodning at dette ville gentage sig, så vi havde haft fokus på dette til træning i ugen op til. Og ganske rigtigt...fodbold i 2. Sals højde var det primære fra deres side.

Efter et kvarters spil giver det dem et hjørnespark, som en af deres får scoret på med nakken.

Inden vi går til pause får vi for både udlignet og bragt os foran med 2-1.

Anden halvleg er knapt 1 minut gammel før Legolas hamrer bolden på stolpen, som derefter tager den modsatte stolpe på indersiden og går i mål. 10 min senere laver de et selvmål og da tiden runder de 60 min får vi scoret endnu en gang til slut resultat 5-1