Lucas Holm, Trænerteamet
09. september 2018 kl. 01:06
U16 Drenge 3 (03) Efterår • Pulje 2

Efter 2 1/2 uge uden kamp, var det igen tid til, at drengene skulle på banen, denne gang i sæsonens første udekamp mod FC Holte.

Kampen starter meget lige, men BK Vest har en lille smule mere styr på spillet end hjemmeholdet fra Holte, og det kunne da også ses da Lucas sparker bolden i mål efter 16 min til 0-1. Efter scoringen er det som om, at drengene tager lettere på opgaven, og lukker dermed hjemmeholdet ind i kampen, Holte får klart overtaget og indenfor 10 min lavede Holte 3 scoringer til pause stilling 3-1 til FC Holte.

I pausen gik snakken på, at vi flere gange før har vendt en kamp fra at være bagud til, at få point, og i dag var ingen undtagelse!

Blot 7 min inde i 2 halvleg fik drengene reduceret på mål af Marcel, og så var kursen sat imod et comeback. Der skulle blot gå 1 min fra reduceringen til vi fik udligningen da Mohammad sparkede bolden ind i det 48 min til 3-3 efter en fin assist fra Lucas.

Nu var drengene motiveret og alle troede på, at vi kunne vinde kampen. I det 55 min tager Marcel en MEGET flot solo tur og efter, at have sat 4 spillere af på meget lidt plads, bliver Marcel nedlagt i feltet, straffe til BK Vest. Straffesparket skulle sparkes af vores dødboldsspecialist Mohammad, der køligt sparkede den ind bag målmanden 3-4 til BK Vest der havde vendt opgøret fuldstændig.

Efter 14 min med pres fra Holte sendte Mohammad, Lucas afsted som satte bolden ind til 3-5. Efter 3-5 målet var det nu Holte som skulle forsøge, at lave et comeback, men er der noget vi som hold er gode til, så er det at forsvarer en føring til sidst, Holte skulle dog alligevel få reduceret til 4-5 med 1 min tilbage af kampen, men ikke et mål der fik betydning til sidst.

BK Vest vandt kampen med 4-5 efter en utroligt flot indsats i 2 halvleg.

De 3 point gjorde, at vi nu står med 9 point efter 3 kampe og en 1. Plads i rækken! Sindssygt flot kæmpet gutter.