Menu

U17: Dejlig dag i Stenløse

image
Bo Frederiksen og Michael Thorsager
08. maj 2016 kl. 21:07
U17: Stenløse vs. BK Vest: 2-5

Høj sol og mange fremmødte, ikke mindst af spillere som ikke var udtaget/karantæne ramte men også mange forældre, var med til at vi alle fik en dejlig lørdag i Stenløse.

En fuldstændig vanvittig flot kamp af vores drenge. Optakten var ellers ikke for god med mange afbud pga. arbejde, skader og karantæner, ja så så det svært ud, men hvilken kamp det blev. Vi kom bagud efter blot få minutter og med den før omtalte optakt, troede vi vel alle at dette kun kunne gå én vej, men drengene ville det anerledes. Alle spillede op til deres bedste og flere endda over 100%, alle stod som de skulle på banen og 3 ting blev afgørende i dag: vores taktiske oplæg med at styrke midtbanen, om-rokering af et par spillere efter ca. 15 minutter og Stenløse som måtte spille med deres venstre midtbane på mål.

Med 3 mål af Mickey, 1 af Viktor efter et flot sololøb fra egen banehalvdel og 1 af Efkan på et flot langskud, endte kampen 2-5.

 

Alle kunne nævnes med navn for deres indsats i dag, men specielt én gjorde det specielt godt, og ham vil vi derfor nævne i dag og det var Frederik.

Tillykke med de 3 point og tak for jeres indsat både inde og udenfor banen samt tak til alle fremmødte .

Mvh. Bo/Michael, Trænerteamet