Menu

En god sejr

image
Per Kjærgaard, Holdleder
09. maj 2019 kl. 16:28
8-M, +40 (Veteran) 2, Pulje 5

Så fik vi spillet udekamp mod Avedøre i går tirsdag den 07.05. Begge hold havde 6 point inden kamp. Vi stillede op med 11-mand, skønt vi havde 4 afbud.

Avedøre styrede kampen fra start og vi blev hurtigt presset i bund. Med meget held og god fight fik vi klaret deres stormløb og fik mere fat i kampen sidst i 1 halvleg. De kunne godt have ført med 2-3 mål efter 1 halvleg.

I 2 halvleg bølgede spillet frem og tilbage, Avedøre havde mange skud mod mål, men vi fik blokeret godt. Vi havde ikke mange helt åbne chancer, men dog et par forsøg.

Da der manglede ca 10 min havde vi lagt pres i deres felt og Leif var med i felt og fik fuldt op på en løs bold og fik den prikket i nettet👌. Det fik os til at tro på tingene og vi løb en ekstra meter.

Da der manglede ca 2 min fik vi en kontrachance som Michael fik kæmpet i mål. Kampen var lukket-bussen parkeret og vi vandt 2-0.

Stor ros til alle for en god indsats💪👌

Desværre fik vi igen småskader, så jeg håber at flere bliver deres skader fri, så vi igen kan stille med 11 mand, det er der behov for pt.

Næste kamp er hjemme på tirsdag den 14.05 kl 19 mod Rebæk som vi vandt 1-0 i første kamp.

Luk