Bawan Colnadar, Træner
24. juli 2020 kl. 00:00
Serie 3

Dagen derpå!
I går mødte vi Sundby Bk et ret dårligt spillende hold fra Serie 2 i KBU-regi. Vi vinder 1-5 i en kamp, hvor vi nok burde have scoret to-cifret. Kampen bestod af mange gode individuelle præstationer, og til tider også flot holdspil, som dog ikke varede så længe💛

Sjovt nok kommer vi faktisk bagud med 1-0, efter et hjørnespark hvor vi dækker halvsløjt op. 😓 Dette resultat varede ikke så længe da
Jem bliver stukket i dybden og driblede elegant målmanden til et frit mål. Jem var udover sit mål i stort spillehumør👌1-1 stod den til pausen, en lidt grim første halvleg. Vi udnytter ikke vores kombinationsevner og hurtige vendinger.

I anden halvleg var vi i fuldt kontrol
Pabee scorer til 1-2 med venstre skøjten. Derefter er Samer skarp på riposten med hovedet til 1-3. De sidste 20 minutter af kampen havde Sundby slet ingen gejst. De gad slet ikke være på banen. Dette udnyttede vores gazelle Ayoub Bohid der scorer til 1-4 🦌. Han tager bolden fra sin højre back position, sprinter tværs over banen for at kombinere med vores venstre kant Jem der til sidst spiller Ayoub fri.... fremragende. Ayoub Lamlil slukker ballet med et sweaty goal foræret af Samer i kampens slutminutter 1-5 til Bk Vest💪💪💪