Bawan Colnadar, træner
18. juli 2020 kl. 11:11
Serie 3

Resume af første preseason kamp !
Bk vest tog en lang lang... lang tur ud til Vemmelev Bk. En hektisk dag på motorvejen for de fleste. Kampen blev udskudt med 45 minutter grundet kø, da det næsten tog 2 timer at komme derud, fed start på morgenen 😭🤬

Vi fik lavet et hurtigt taktikmøde med en ny formation 352, en dårlig opvarmning, kun 2 udskiftere, samt 4 nye mænd, fantastisk 😭
Det var selvfølgelig ikke optimalt, MEN vi fik dog gode minutter i benene !👍

Vi vinder 4-3 i en trættende kamp mod Vemmelev der også spiller Serie 3. Vi kommer foran med 2-0 til halvlegen med 2 mål fra Pabee, især det andet mål var flot efter et smukt opspil fra Ilyass Bohid, der roligt førte bolden frem.
De første 45 min. i vores preseason bestod meget af lange bolde men også et voldsomt godt duel spil. Vi var ganske enkelt fysisk overlegende, noget der ikke altid karakteriserer Bk Vest 🦁🦍

Pola skyder anden halvleg igang med 3-0 på straffe, hvorefter de scorer til 3-1 efter en kommunikationsfejl. Samer scorer til 4-1 i midten af anden halvleg, og det lader til vi har styr på kampen. Men Vemmelev Bk udnytter vores træthed de sidste 10 minutter og formår at score 2 mål, som jeg ikke engang kan huske.
4-3 ender kampen, og en sejr til os 👌💪

Målscorer
Pabee ⚽⚽
Pola ️⚽
Samer ️⚽

Kampens mænd🦍
Vi kan ikke se bort fra Pabee med sine to mål, og evne til at holde fast i kuglen. Det hjalp os meget. Ellers spiller Ilyass Bohid også en fornuftig kamp, på en krævende wingback position her i preseasons første kamp ❤❤

Masser af gode takter, men jeg forlanger bedre fodbold. Vi skal være bedre til at modtage bolden, også turde spille fodbold som vi plejer istedet for lange bolde i 90 minutter, men det kommer ! Vi udviste relativ god form, men vi skal arbejde hårdere så vi ikke mister grebet på kampene