image
Martin Henriksen, Træner U12 Blå
02. juni 2019 kl. 20:51
U12 Drenge 2 8-mands (07) Forår, Pulje 4

Holdet har virkelig taget skridtet op med stor fokus både til træning og i kampene. Spørgsmålet er/var om dette kan fortsætte eller om der vil komme et fald i indstilling og attitude...svaret indtil videre er NEJ !

BK Vest - Taastrup (4-1)

Drengene var vist stadig i gang med Fortnite eller FIFA (i hovedet) i første halvleg for det er lang tid siden vi har spillet så skidt. Vi kommer godt nok foran på et straffe (hånd på bolden) efter 3 minutter, men ellers er der ikke meget at skrive om andet end at Taastrups klart bedste spiller “Hassan” får alt for meget plads og udligner med omkring 20 min spillet.

Helt fair efter spil og chancer.

I pausen får drengene en opsang, som det ellers sjældent er nødvendigt at give, men det havde sin virkning ! To mål inden for de første 5 min af anden halvleg og kampen er reelt afgjort.

Til sidst i kampen scorer vi endnu en gang til resultat 4-1. Kampens spiller bliver Navid, som specielt i anden halvleg lukker helt ned for Taastrups eneste reelle farlige spiller.

BK Vest - Brøndby (8-1)

Inden kampen var der lagt op til både et lokal og top opgør og jeg havde mine bekymringer om vi skulle have det første nederlag. Selvom vi havde siddet over en runde, så havde jeg stadig Taastrup kampen og den manglende fokus frisk i erindringen. Men den bekymring blev gjort helt til skamme og drengene spillede en af deres bedste kampe til dato !

De første 15 minutter af kampen er relativt lige. Vi kommer foran efter 17 minutter, men Brøndby udligner 2 minutter efter. Med 2 minutter tilbage af halvlegen bringer Ardi os igen foran, så vi kan gå til pause 2-1. De sidste par uger har vi til træning haft lidt ekstra fokus på konditionen og dette skulle vise sig at blive udslagsgivende. Kombineret med at holdet har en imponerende fysisk tilstedeværelse på banen, så blev modstanderen trykket tilbage på banen og målene begyndte at rasle ind.

Slut resultat på hele 8-1...jeg var nærmest målløs, forældrene imponeret og drengene i den grad stolte...fortjent !!!

BK Vest - Avarta (6-2)

Altid spændende med et lokalopgør og også se om vi kunne følge op på sidste uges pragtkamp.

Vi starter faktisk rigtigt godt og på en stikning ud til Oliver på kanten får han lavet et indlæg, som bliver afsluttet efter fortjeneste af Ardi og så står den 1-0 efter 4 minutters spil.

Kort tid efter får Avarta udlignet på noget rod i feltet, hvor vi ikke får clearet bolden. Deja Vu fra sidste uges kamp lurede, men kun 2 minutter efter bringer Daniel’s os foran igen.

Midtvejs i halvvejen scorer vi endnu et mål, så den står 3-1 ved pausen.

Avarta starter halvlegen med at løbe op og score på deres første chance, hvilket for 1 års siden ville have gjort holdet meget nervøst. Men drengene er efterhånden så sammenspillet, at de bakker hinanden op konstant og også tager det (relativt) roligt på banen.

Fem minutter inde i anden halvleg scorer vi igen, hvilket nok reelt er det som lukker kampen.

Inden slutfløjt scorer vi dog to mål mere (begge fra hjørnespark) og vinder kampen 6-2.

Med fem mål (for anden kamp i træk!) bliver Ardi kampens spiller.