Lucas Holm, Træner U14
20. juni 2018 kl. 19:51
Søndag d. 17. juni deltog U14 Drenge 8 mands i Final 4 i Borup

Første kamp til dette års final 4 i Borup stod på en Semifinale imod det bedste hold på papiret Skjold-Birkerød.

1 halvleg blev en meget rodet affære BK Vest fik nemlig hele 3 skader indenfor kort tid, og det gjorde, at vi måtte spille lidt anderledes da vi ikke kunne ligge vores maksimale pres oppe foran.

Som kampen skrider frem, så får vi mere styr på Skjold-Birkerød et hold der var rigtigt gode i deres spil nedefra og op til vores felt, men de blev aldrig rigtigt farlige før vi var foran med 4-0 på 3 mål af sæson topscorer Jonas og et enkel af vores anfører Mario.

Skjold-Birkerøds reducering til 4-1 sker efter en dum forsvarsfejl, men for os betød det ikke der store da kampen var lukket og så stod vi med en finaleplads.

I finalen skulle vi så møde Slangerup, et hold der i deres semifinale vendte 0-3 til 7-6 og vi vidste derfor vi ville møde et hold der var fyldt op med selvtillid.

Vi starter egentligt kampen ret godt, vi kommer frem til nogle angreb, men drengenes afslutninger lignede mere en aflevering til modstanderens målmand, efter små 10 minutter begynder man, at kunne se forskellen på konditionen, vores drenge var flade, Slangerup havde 2 store, hurtige og teknisk stærke spillere som gjorde forskellen og på under 10 minutter lavede Slangerup 3 kasser.

Vi vidste der skulle ske noget i pausen og vi manglede noget frisk energi, derfor valgte vi at tage Moaamal ud af målet og sætte Oliver derind, og det var effektivt i starten af 2 halvleg, Moaamal skabte en masse chancer, men desværre uden held lige indtil Slangerup så sov i forsvaret, Moaamal snupper bolden fra deres bagerste forsvarsspiller og udplacere efterfølgende Slangerups målmand.

Nu vidste vi at vi bare skulle frem, og vi begynder, at satse vi får igen et par gode angreb, men mangler skarpheden i vores afslutninger og så ud af ingenting får Slangerup en kontra som de scorer på og lukker kampen.

BK Vest taber dermed finalen 1-4 og må “nøjes” med sølvet.