Holdet har virkelig flyttet sig i det sidste halve års tid og mange af de kampe vi har spillet, har
været med klar overvægt til BK Vest. Så for at fortsætte denne udvikling blev det besluttet, at
drengene skal prøve sig af på et niveau højere, så holdet spiller række 2 i forårsturneringen.Holdet har virkelig flyttet sig i det sidste halve års tid og mange af de kampe vi har spillet, har
drengene skal prøve sig af på et niveau højere, så holdet spiller række 2 i forårsturneringen.

Greve - BK Vest (1-5)

Sikker sejr mod et hold, der ligesom os, er rykket et niveau op.
De har bolden meget de første 5 min af kampen, men vi er blevet et tålmodigt hold, som venter
på de rigtige muligheder. Dette viste sig at komme via en Greve igangsætning, som lignede
noget der var taget med fra træningsbanen uden modspillere. Dette blev straffet (af Emre) 2 ud
af 3 gange de prøvede det i løbet af kampen.
Kampen havde ellers situationer, hvor skader kunne have sat en stopper for vores spil.
Tobias måtte humpe fra banen med noget der lignede en kedelige knæskade, men det var
heldigvis kun et slag. Oliver bliver slået på halsen, så han lettere forskrækket må sidde ude i
5-10 min. (begge hændelige ting, som sker i løbet af en fodboldkamp)
Men generelt virker BK Vest til at være mere “sultne” og klar, så vi bliver ikke presset mere end
vi kan håndtere. Målet til 4-1 er som taget ud af en øvelse fra træningsbanen. Fornuftigt opspil,
som sender Jayson afsted på fløjen. Han kigger op og finde Andreas inde foran målet, som
scorer. Flot, flot..
Det afsluttende mål er et imponerende langskud, som samtidigt sørger for et hattrick til Emre og
han bliver efterfølgende også valgt til kampens spiller.

BK Vest - Albertslund (4-1)
Jeg var forberedt på en tæt kamp, men efter 5 minutters spil er vi allerede på 2-0 og kampen
virker afgjort. Albertslund prøver kampen igennem at komme frem på banen med lange udspark
fra deres målmand, men i de fleste tilfælde ender vi med at få fat i nedfaldet. Halvvejs i første
halvleg sætter de 2 mand på toppen, hvilket giver vores midtbane oceaner af plads, som
specielt Daniel nyder godt af, og da han næsten samtidig scorer sit andet mål, kan vi gå til
halvleg foran 3-0 for anden uge i træk.
Næsten som en kopi af kampen mod Greve får Albertslund scoret til 3-1 kort inde i anden
halvleg. Målet er dog et lidt tilfældigt et af slagsen og ændrer ikke på, at vi sidder solidt på
kampen og får brændt flere store chancer. Oliver har blandt andet et skud på overliggeren på et
frispark et godt stykke ude.
Da der er omkring 5 min igen scorer Daniel sit tredje mål og vi har en ny spiller med hattrick for
anden kamp i træk. Efter kampen bliver han også valgt som kampens spiller, hvilket i lige så høj
grad skyldes hans arbejdsindsats over hele banen.

Fløng - BK Vest (4-4)
Jeg havde en fornemmelse af, at vi var oppe mod et godt hold og det blev bekræftet op til flere
gange. Vi starter tålmodigt, som vi efterhånden plejer, men vores midtbane har svært ved at få
overtaget. Og af to omgange får Fløng sendt folk afsted, hvor vi mangler tilbageløb, hvilket
resulterer i scoringer.
Med omkring 10 minutter til halvleg sender Victor et langt udspark afsted, som Oliver på en eller
anden måde ender med at få prikket i mål. Vi er tilbage i kampen !
Et minut før halvleg får Daniel en stikning fra Ardi og den svigter han ikke på. Udligning til 2-2 og
alt er lige ved pausen.
Den sene scoring giver os momentum, som vi udnytter og bringer os på både 3-2 (Ardi) og
Tobias (med en tåhyler) til 4-2 inden for de første 10 min af anden halvleg.
På dette tidspunkt ligner vi en klar vinder..
Men da de får reduceret på noget klumpspil efter et hjørnespark med små 10 minutter igen, så
begynder nerverne at kunne mærkes hos både spillere og tilskuere. Et minut før tid bliver der
skudt lidt udefra og bolden svæver ind i det lange hjørne. 4-4 og kampen fløjtes af kort efter.
Set over hele kampen er det nok et ganske retfærdigt resultat.