BK Vest U16 starter sæsonen med en sejr.

image
Lucas Holm
15. august 2018 kl. 00:00

Der var lagt op til noget af en kamp da Herstedøster gæstede Nørrekær i rækkens åbningskamp.

Fra første fløjt kom HIC stormende frem og pressede BK Vest, som kom lidt dårligt fra start, og det kunne da også ses da HIC efter bare 7 min sendte bolden i nettet til 1-0.

Som første halvleg skred frem kunne man se forskellen på konditionen HIC var trætte efter den offensive start og BK Vest fik overtaget, men desværre manglede skarpheden de første 35 min. Pause stilling 0-1 til gæsterne.

Anden halvleg startede som første sluttede, BK Vest havde overtaget og skabte massere af chancer, alligevel skulle der gå 55 min før forløsningen kom, en løs bold falder ned til holdets nye angriber Lucas Anatovi der med lidt held fik bolden ind over stregen 1-1.

10 min senere blev der så sparket en lang bold frem og igen var vores nye angriber Lucas klar, han kom først på bolden og løb ned mod mål alene med målmanden, Lucas trækker udenom og sparker den derefter sikkert ind 2-1 til BK Vest efter 65 min.

Som kampen var på vej mod ende pressede HIC på for, at få en udligning, men BK Vest holdte føringen til sidste fløjt, og fik dermed en drømme start på den nye sæson.

Til sidst skal vi da også nævne en spiller der gjorde det helt vildt godt, vores stærke midterforsvar Qasim som lukkede godt af og uden tvivl blev kåret til kampens spiller. Tak for kampen drenge! //Trænerteamet