image
Lucas Holm, Trænerteamet
30. september 2018 kl. 22:47
U16 Drenge 3 (03) Efterår, Pulje 2

Efter en dårlig kamp sidste uge hvor vi indkasserede sæsonens første nederlag, så skulle vi tilbage på sporet, og det skulle gøres mod rækkens førerhold der gæstede Nørrekær.
Til taktik mødet blev der snakket om dagens modstander, et hold der kun havde smidt point i en kamp, så et hold vi skulle respektere, men bestemt ikke frygte da vi på hjemmebane er utroligt stærke.
Kampen starter som vi egentligt ønsker, vi presser Gladsaxe i bund, forsvarer godt og burde også allerede indenfor 10 min have været foran med 2, men så skete det der så ofte sker når man ikke udnytter sine chancer, så gør modstanderen det. 16 min spillet 0-1 til gæsterne meget ufortjent.
Da vi går til pause er det med en lidt blandet følelse, vi spiller godt og kunne bestemt have lukket kampen allerede i de første 40 min, men nu er vi altså bagud.
Det er efterhånden ren rutine for drengene, at være bagud ved 2 halvlegsstart, men så det jo godt vi for det meste altid laver mange scoringer i de sidste 40 min.
Præcis som første halvleg kommer vi godt ud og har overtaget, men forskellen var bare, at nu kom skarpheden, efter 47 min erobre Magnus bolden tæt på Gladsaxes felt og efter et træk sparker Magnus bolden i mål udefra feltet til 1-1.
Efter 67 min får vi et frispark et godt stykke udenfor gæsternes felt, det bliver anfører Mario der får ansvaret og han banker bolden op på overliggeren hvorefter Marcel er den eneste i feltet der er klar på returen og header nemt bolden i kassen til 2-1.
Nu skulle Gladsaxe steppe op hvis de ville tilbage i kampen og det var da også lige før, at Gladsaxe fik udlignet da de fik en friløber mod mål, men skarpheden manglede i den grad hos Gladsaxe angriberen.
Da vi gik ind i kampens sidste minutter galt det for os bare om, at holde føringen som vi er så gode til, og har gjort før i sæsonen, men Gladsaxes offensive satsninger gav mange huller i kontrafasen og i det 78 min kommer holdets debutant Laurids fri til afslutning, bolden bliver reddet, men så stod holdets topscorer Lucas klar og sparkede bolden ind til 3-1.
Efter 3-1 scoringen gik gæsterne helt ned og det blev relativt nemt for drengene at kører sejren hjem, men vi skulle da ikke snydes for et mål mere fra topscoreren, Marcel spillede nemlig Lucas helt fri inde foran mål og Lucas satte bolden sikkert ind til slutresultatet 4-1.