01. juni 2019 kl. 10:51

Ærgerligt for dem som ikke var med eller ikke så kampen i går💪😃⚽️

Vi spillede mod B77 hjemme og havde vundet første kamp 4-0.

Fra start af sad vi på kampen og fik som aftalt spillet bold rundt på banen👌

Der var ikke gået mange minutter før Martin brød igennem på midten og tog chancen et stykke udefra med velplaceret spark som gik i kassen👍

Ikke mange minutter efter lavede Martin endnu et mål. Der kom ro på vores spil, dog lidt for afslappet indstilling og B77 havde flere chancer og kunne godt have fået et mål eller to. Hartvig tog sig en rygepause og kom på banen og havde flere forsøg med indlæg og på mål.

Han fik en fin frispilning og satte den i kassen med papegøjen👌

I anden halvleg bad jeg Mikki om at lave mål inden han blev udskiftet, dette overholdt han ved at sparke løs bold i mål efter hjørnespark.

Til sidst kom Michael på banen og kvitterede med tilliden ved at lave mål på godt gennemspil.

5-0 fortjent og godt resultat og buret blev holdt rent igen pga flere gode redninger og god fight af alle.

Vi skal bare blive bedre til at hjælpe holdkammerat af med bold når vi erobrer bold i forsvar samt at finde variant til vores hjørnespark som ofte ender med kontra til modstander.

Næste kamp er ude mod Glostrup 95 på mandag den 03.06, kl 19 som vi tabte 1-0 til i første kamp.